Warme Wensen

eindejaarswensen

Algemeen  -   21 december 2017

Share on Facebook Share on Twitter

Vrienden, lotgenoten, reisgezellen

(vrij naar “Julius Caesar” van W. Shakespeare)

 

Als bovenstaande aanspreektitel familiair klinkt, is daar een goede reden voor. Quilombo wil tegen de heersende trend van polarisering ingaan, liever verbinden dan verdelen. Zoals een kloeke schoenveter. We houden er dan ook aan jullie te bedanken voor een leuke opdracht, een inspirerende samenwerking, het bijwonen van een voorstelling, dat kleine of grote stukje van het kronkelige pad 2017 dat we samen afgelegd hebben. Het nieuwe jaar hoeft daarom geen kale, biljartvlakke asfaltweg te zijn, als het maar mooie uitzichten biedt, in goed gezelschap dat daar even diep van geniet. Wij wensen jullie schitterende (voor)uitzichten en houden de picknickmand klaar.