Screening op de Cannes short film corner
audio-visueel, kortfilm
   15 mei 2018

Alles in Cannes en kruiken voor de screening op de Short Film Corner van Les Choses en Face, volgende vrijdag (18/05) om 11h30!

  Lees verder

De première van Les choses en face in Frankrijk
kortfilm, Première
   26 jan 2018

Vrijdag 26 januari 2018 - Meer info op www.leschosesenface.eu

  Lees verder

De première van Les choses en face
kortfilm, Première
   13 mei 2017

Van onze onafhankelijke - struikel maar niet over de contradictio in terminis - filmrecensent ter plaatse (geveld door cava en donkere poëzie)

  Lees verder

Trots op onze regisseur!
kortfilm
   19 jan 2016

Douglas Boswell, regisseur van de bekroonde langspeelfilm 'Labyrinthus‘ en van bekende Vlaamse televisiereeksen als 'Altijd Prijs', ‘Kattenoog’, ‘David’, ‘LouisLouise’ en ‘Wittekerke’, op de set van onze kortfilm 'Les choses en face’. Bedankt Douglas voor jouw enthousiasme en passie om deze film te maken. We hebben ervan genoten!

  Lees verder

Les choses en face
kortfilm
   04 jan 2016

We hebben een nieuwe crowdfunding-campagne opgestart voor onze kortfilm Les choses en face. Om het budget rond te krijgen voor we op 12 januari beginnen draaien, kunnen we elke steun gebruiken.

  Lees verder

Indian movie award for Douglas Boswell
kortfilm
   26 nov 2015

Na Duitsland en Chicago, nu ook in India in de prijzen gevallen met zijn vorige langspeelfilm: Douglas Boswell, de regisseur van onze kortfilm "Les choses en face", die in december gedraaid zal worden.

  Lees verder

Les choses en face
kortfilm
   11 mei 2015

Quilombo proudly presents: Les choses en face, een kortfilm geschreven door Olivier Chauvel, in een regie van Douglas Boswell, en met muziek van Joris Hermy. In coproductie met Vivifilm.

  Lees verder

Boules of death
kortfilm
   23 mei 2014

Je moet jezelf regelmatig eens durven uitdagen. Nieuwe paden durven bewandelen. Om wakker en scherp te blijven. Kiezen bijvoorbeeld voor een samenwerking met een jonge regisseur, die voor zijn filmschool (Rits school of arts) een werk moet opleveren en kiest voor een genre oefening waar je zelf, in eerste instantie, geen voeling mee hebt: HORROR. Het genre bedoel ik, niet de samenwerking ;-)

  Lees verder

Next

© Quilombo bvbaAlle rechten voorbehoudendisclaimer
Another website by Sitsol