FUNférence
Première, Theater
   30 sep 2018

Hoe kijk je positiever tegen het leven aan? Dun gezaaid zijn de gelukkigen die het zich niét afvragen. Een begin van antwoord vind je in de FUNférences van Claude François

  Lees verder

heropvoering Le Repas des fauves
Theater
   17 apr 2017

De vraag die we ons allemaal niet durven stellen, is hoever we zouden gaan in onze overlevingsdrang. Omdat het antwoord wel eens lelijk zou kunnen tegenvallen.

  Lees verder

première Amadeus in Théâtre Royal des Galeries
Theater
   24 okt 2016

op 25 oktober in Brussel

  Lees verder

AMADEUS
Theater
   14 mei 2016

Een zomers, theatraal spektakel in het feeërieke decor van de abdij in Villers-La-Ville, waarbij je in het hedendaagse gezicht van keizer Jozef II de trekken van Lucas zal herkennen.

  Lees verder

Erasmus en ik, God
Theater
   18 feb 2016

Brandend actueel figurentheater, het kan.

  Lees verder

Le Repas des Fauves
Theater
   25 sep 2015

Eerstkomende voorstellingen met Lucas binnenkort in Brussel.

  Lees verder

Klaxon, trompettes et pétarades
Theater
   21 jan 2015

Dario Fo, In het Frans. In Gent! Regie: Lucas Tavernier

  Lees verder

En dan.
Theater
   22 sep 2014

Eerste Nederlandse vertaling van “Then what” by Andrew Payne. 2 schrijvers verdienen hun brood in televisieland. Een succesvol collectief actief achter de schermen. Maar jaloezie en nijd ontaardt in A battle of the ego’s. 2 mannen met een WAT-relatie. Working apart together. 2 smoelen en veel zeep. Face to face en naast elkaar pratend. A soap within a soap. Camera’s included.

  Lees verder

De eerstkomende Quilombo productie
Theater
   04 apr 2014

15 MEI / 22 MEI / 31 MEI 2014 - Theater Tinnenpot, Gent / 20u - Een man. Een vrouw. Ooit verenigd door liefde en lust. Maar nu van elkaar verwijderd. Aan onze lippen kleefde geen zure klacht. Onze verbeelding werd in korte tijd onze werkelijkheid.

  Lees verder

Commedia dell’arte op het Spekkenfestival
Theater
   11 nov 2013

Een genre waar iedereen wel al eens van gehoord heeft. Iets Italiaans... is dat niet met maskers? Goldoni en Gozzi hebben er stukken voor geschreven. Het is ook de directe voorloper geweest van enkele grote klassieke Europese auteurs als Molière en Marivaux.

  Lees verder

Mike Bartlett in de Minard
Theater
   25 mei 2013

De Minard, een zaal met een geschiedenis. De schaduw van Romain Deconinck. Er mogen spelen is altijd een eer. Dat kunnen doen met de steun van Stad Gent is een erkenning op zich. Het was dan ook enorm spannend toen we de Minard voor twee avonden mochten benutten om 'CONTRACTies' te brengen.

  Lees verder

Next

© Quilombo bvbaAlle rechten voorbehoudendisclaimer
Another website by Sitsol