Français

Events / animatie

Geef ons een hint, een sfeer, een thema en we gaan aan de slag of we denken met jullie mee. Alles kan, niets moet. Met de creatieve breinen die we ter beschikking hebben, is in ieder geval veel mogelijk.

Totaalconcept volledig op maat.

Onze specialiteiten, in combinaties naar keuze: grafisch ontwerp & promotie, muziek, tekst & beeld, kostuums & animatie, presentatie, scenografie,... Het hele pakket kan ook, de creatieve coördinatie van het event in een totaalconcept. Gegarandeerd zonder gevaar voor indigestie!

One-stop shop: ontwerp, muziek, kostuums, teambuilding, promotie, social media campagne, aftermovie, coördinatie,...

Facilitator

Je zoekt iemand die beweging krijgt in je publiek, een monoloog omtovert in een leuke en interactieve boodschap?

Een facilitator, solo of in duo, kruipt in de huid van een personage en helpt om de aandacht te trekken, de geesten te masseren, eenzelfde vraag synchroon in alle hoofden te doen ontstaan. En vooral, om de boodschap beter te onthouden.

Promotie van jouw event

Samen met jou stippelen we een plan uit om jouw event op de kaart te zetten.

Aftermovie

Herbeleef jouw event met een video verslag of maak een teaser voor de volgende editie.

Casting

Via ons netwerk zoeken we de geknipte stem, of acteur/actrice, in de taal die je nodig hebt!

Teambuilding

Een teambuilding, die goed in elkaar steekt, wérkt, en betaalt eigenlijk zichzelf terug. In sfeer, een verbeterde samenwerking en uiteindelijk productiviteit.

Wij bieden een fijne afwisseling tussen fun en info, opleiding en ontspanning, afgesteld naar de wensen van het bedrijf. De combinaties van competitie, spel, creativiteit en infotainment zijn eindeloos. Collega’s leren bijvoorbeeld outside the box denken, door samen een zoektocht tot een goed einde te brengen of een reclamefilmpje te bedenken en produceren voor de merger van twee bedrijven, en krijgen er nog een stukje bedrijfstheater bovenop. Het geheel zal onze unieke stempel dragen, een mix van corporate en creative, op het pakket dat je zelf samenstelt.

Eén adres: Quilombo! ;-)

Events - Animatie

“Quilombo is er in geslaagd op een frisse manier een moeilijk thema als de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen op een laagdrempelige en vooral originele manier naar een breed publiek te brengen. Quilombo leverde maatwerk op een heel flexibele manier. Bedankt voor de fijne samenwerking!“

— Stad Roeselare