Français

Bedrijfstheater

Wat is bedrijfstheater? Het ei van Columbus!

  • Een leuke manier om een bedrijfsverhaal te vertellen
  • Handig om de lont uit een conflict te halen
  • Een ijsbreker voor een workshop of congres
  • ...

Jij vraagt, wij bedenken.

Bedrijfstheater

Soms krijgen we de vraag: we zoeken iets voor ons event/teamdag/kick-off, en bedrijfstheater leek ons wel iets. Doe maar iets…

Voor ons het signaal om er even bij te gaan zitten en te vragen: welk resultaat willen jullie bereiken? Maw; wat hopen jullie dat de deelnemers van de dag, het publiek van het bedrijfstheater aan het eind van de dag doen, denken of voelen?

Nederlands - Frans - Engels, of een mix naar keuze!
Bedrijfstheater

Eens het doel bepaald, en dat kan gaan over een bewustwording, de start van een mentaliteitswijziging of een andere beleving van bepaalde gebeurtenissen (zoals een overname of merger), kunnen we aan de slag om een script te schrijven. Hiervoor gaan we in samenspraak met jullie op zoek naar de “couleur locale”, de sfeer en anekdotes die er voor zullen zorgen dat de scènes een hoge graad van herkenbaarheid krijgen. Hoe hoger de herkenbaarheid, hoe groter de impact. Een catharsis op maat als het ware.

Natuurkijk krijgt u, als bouwheer (-dame), eerst de plannen te zien (het script) en gaan we samen met u na of het er op het plan uitziet zoals u wenst en alles comfortabel en veilig opgeleverd kan worden (bv is de humor aangepast aan de bedrijfscultuur; gebruiken we geen namen of feiten die te gevoelig liggen; is de tekst sterk genoeg voor de beoogde impact;…). En na de oplevering kan er bijgewerkt worden (indien er verschillende keren of op verschillende locaties moet gespeeld worden).

Afhankelijk van het beoogde doel kunnen de scènes doorspekt worden met interactie, een academisch gedeelte opluisteren of de perfecte ijsbreker vormen voor een evenement.

Bedrijfstheater is een middel dat zicht leent tot vele doelen. Wij zorgen voor het middel en kunnen u indien nodig ook helpen om het doel zuiver te zetten.